Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Nisan 2014, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 1291 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masa tenisi turnuvası başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği masa tenisi turnuvası dün başladı.
Masa tenisi turnuvası başladı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, düzenlenen masa tenisi turnuvasına 250 öğrencinin katıldığını söyledi. Turnuvada dün eleme maçlarının yapıldığını belirten Polat, “Bugün ilk önce yarı final maçları yapılacak ve ardında da final maçı yapılacak. Akşam saat 19:00’da da turnuvada dereceye girenlere ödülleri verilecek” diye konuştu Masa Tenisi Antrenörü Yaşar Kanbir de, Lüleburgaz’da ilk defa böyle kalabalık masa tenisi turnuvası yapıldığını söyledi. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek