Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 21 Nisan 2014, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 965 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖNCÜ GENÇLİK 20 YAŞINDA-

Lüleburgaz İşçi Partisi Öncü Gençlik gazetemize bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Öncü Gençliğin 20 yıldan beri emperyalizme karşı mücadelesini sürdüğü vurgulandı.
            ÖNCÜ GENÇLİK 20 YAŞINDA-

Lüleburgaz Öncü Gençlik’ten yapılan açıklama “ 17 Nisan 1994'te, 20 yıl önce tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye diyen, emekten yana olan devrimci yurtsever gençlik kitlelerini örgütlemek ve önderlik etmek amacıyla bağımsızlık devrim sosyalizm sloganıyla devrim yapma görevine başladık.Bugün içinde bulunduğumuz şartlar altında görevimiz çok daha büyük.  Açıkça söyleyelim! Ülkemiz bugün zor günlerden geçiyor. Gül-Gülen-Erdoğan örgütü bütün enstrümanlarıyla cumhuriyete ve devrimlere açık bir şekilde saldırıyor.Cumhuriyeti yıkmak için, TSK'ya ve partimize kumpas kurdular. Açılımlarla, demokratikleşme paketleriyle ülkemizi bölmeye kalktılar.  Ülkemiz böylesine kritik bir süreçten geçmektedir. Türk Milletinin ne zaman başı sıkışsa gençlik tarih sahnesine çıkmıştır. Her kritik dönem bir fedai nesli yetiştirir. Bugününde devrimci ocağı Öncü Gençliktir.  Bugün tam 20 yıldır geniş gençlik kitlelerine öncülük ve önderlik yapma görevini yapan Öncü Gençlik vardır. Bizler Jön Türk ve Cumhuriyet devrimlerinden, Deniz Gezmişlerden, Mahir Çayanlardan ve Doğu Perinçeklerden, Aydınlık Hareketinden oluşmuş, Türk Milletinin devrimci birikiminden ve devrimci geleneğinden geliyoruz. Fedai olma ve devrim yapma geleneğinden geliyoruz. Görevimizi de çok iyi biliyoruz. Gül-Gülen-Erdoğan örgütünü yıkmaya mecburuz. Cumhuriyeti yeniden kurmaya mahkumuz.Ülkemizi ayağa kaldıracağız. Cumhuriyet yıkıcılarını yıkacağız. Cumhuriyetimizi yeniden kuracağız.Ülkemizi birleştireceğiz. Parolamız devrim, İşaretimiz Çobanyıldızıdır. Yolumuz vatan-emek-namus yoludur.”

Ertan BAYER

 

                                

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek