HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Nisan 2014, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 2137 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alacaoğlu Köyü muhtarından KÖYDES müdürüne ziyaret

Lüleburgaz Alacaoğlu Köyü Muhtarı İbrahim Savaşçı, Lüleburgaz Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) Müdürü Seçkin Kaymaz’ı ziyaret etti.
Alacaoğlu Köyü muhtarından KÖYDES müdürüne ziyaret

Muhtar İbrahim Savaşçı, burada yaptığı konuşmada köylerine yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakam Cemalettin Yılmaz ve KÖYDES Müdürü Seçkin Kaymaz’a teşekkür etti.

 

Şuanda köylerinde köy muhtarlığı ile sağlık ocağı binalarının bakımı için Kaymaz’dan yardım isteyen Savaşçı, muhtar olarak köyünün güzel olması için çalıştığını ifade etti.

 

Müdür Seçkin Kaymaz da, KÖYDES olarak tüm köylere hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

 

 2014 yılı programı çerçevesinde birçok köyde yeni çalışmaların yapılmaya başlandığını belirten Kaymaz, amaçlarının köylerdeki, sorunları çözerek vatandaşların rahat yaşamasını sağlamak olduğunu kaydetti. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek