Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 21 Nisan 2014, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1268 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan Judo Turnuvası büyük ilgi gördü

Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce 19 Nisan Cumartesi günü Kapalı Spor Salonu’nda 23 Nisan Çocuk Şenliği Judo Turnuvası düzenlendi.
23 Nisan Judo Turnuvası büyük ilgi gördü

Turnuvaya Kırklareli, Tekirdağ, Hayrabolu ve Lüleburgaz’dan 200 sporcu katılırken velilerin maçlara yoğun katılım gösterdikleri gözlendi. Sporcular sahada ter dökerken veliler tribünlerde heyecanla maçları takip ettiler. Bazı sporcular kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken kazananlar galibiyet sevinci yaşadılar.

İlçe Spor Müdürü Soner Polat, Lüleburgaz’da ilk kez düzenlenen Judo Turnuvası ile hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığını hem de ilçede yeni yeni başlayan Judo sporunun sevdirilmesinin amaçlandığını vurguladı. Polat “Turnuva ile hem İlçemize hareketlilik gelmiş, hem Judo Sporuna ilginin arttırılması sağlanmıştır. Bu tür turnuvaların ilçe tanıtımına büyük katkısı olacağı gibi kentin ekonomisine de katkı sağlayacağı da açıktır” diyerek bu tür organizasyonların arttırılarak sürdürüleceğini belirtti.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek