33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 21 Nisan 2014, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 2440 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji tam gaz

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, önümüzdeki yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Lüleburgaz Doğa Koleji’nin inşaatını gezip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Doğa Koleji tam gaz

Lüleburgaz Doğa Koleji ortaklarından Erdal Karakuş ve Ahmet  Azmi  Mutlu tarafından karşılanan Kaymakam Yılmaz’a Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce de eşlik ettiler.

 

Hep birlikte inşaat gezilirken şantiye şefi İnşaat Mühendisi Halit Yasin Güldoğan ve inşaat sorumlusu Ayhan Gökçe çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Kolej inşaatının kabasının %76’sının tamamlandığını söyleyen Gündoğan,  binanın en geç Ağustos ayı başında tamamen bitirilip teslim edileceğini belirtti.

 

Lüleburgaz Doğa Koleji kurucularından Erdal Karakuş ta yaptığı açıklamada; “Eğitim sektöründe ilkleri ilke edinen, yeniliklerin öncüsü Lüleburgaz Doğa Koleji’nin okul inşaatı modern mimari yapısı, eğitim sistemine uygun derslikleri ve laboratuvarları ile 2014 – 2015 eğitim öğretim yılına hazırlanmaktadır. Okulumuzun yapım aşaması devam ederken deneyimli öğretmen kadromuz; huzurlu, güvenli eğitim ortamımız ve eğitim alanında markalaşmış çözüm ortaklarımızın işbirliği ile Lüleburgaz ve çevre bölgelere çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi eğitimi verecek olmamızın gururunu yaşamaktayız” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek