Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Nisan 2014, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 3266 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Tüketici Hakları Mahkemesi'ne şikayet yağmuru

Lüleburgaz Kaymakamı Tüketici Hakları Mahkemesi'ne bu yılın ilk 3 ayında 1400 kişi çeşitli konularda şikayet başvurusunda bulundu.
Lüleburgaz Tüketici Hakları Mahkemesi'ne şikayet yağmuru

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz “Bu yıl Lüleburgaz Tüketici Hakları Mahkemesi'ne aşırı bir şikayet başvurusu olduğu bilgisini aldık.  2013 yılında toplamda  bin 50 kişi kuruma başvuru yaparken bu yılın 3 ayında sadece 1400 kişi banka, ayakkabı, cep telefonu, bilgisayar, internet üzerinden alışveriş gibi konularda başvuru yaptı.  Kurum tarafından şikayetlerin en kısa sürede sonuca bağlanmaya çalışılıyor. Genellikle vatandaşlar lehine kararlar çıkıyor.  Biz vatandaşlarımızdan  mal alırken daha çok dikkat etmelerini mağduriyete uğrayanların kuruma başvurmalarını istiyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek