Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Nisan 2014, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1696 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Endüstri Meslek Lisesi’nden 400 bin Euro’luk proje

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, “AB Sınır Ötesi İşbirliği Projesi” kapsamında makine ve elektronik alanında 400 bin Euro’luk projeye imza atacak.
Endüstri Meslek Lisesi’nden 400 bin Euro’luk proje

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü M. Hilmi İkibudak, Bulgaristan’ın Haskova kasabasındaki Haskova Teknik Lisesi ile ortaklaşa “AB Sınır Ötesi İşbirliği Projesi” kapsamında 400 bin Euro’ya proje görüüşmelerine başladıklarını söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Haskova’ya projeyi görüşmek için gittiklerini belirten İkibudak, “Biz okul olarak daha önce 580 bin Euro değerinde proje yapmıştık. Şimdi ise makine ve elektronik alanında 400 bin Euro değerinde proje yapmak için görüşmelere başladık. Görüşmeye Müdür Yardımcım Ersin Gölge, tercüman Macit Mutlu ve Haskova Lisesi’nden Georgi Slavov katıldı” diye konuştu.

 

Projenin Avrupa Birliği 2014-2020 dönemleri arasındaki hibe programından yararlanacağını dile getiren İkibudak, büyük bir projeye daha başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek