Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Nisan 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 829 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cenaze hizmetleri için 600 imza verdiler

Cenaze hizmetleri için 600 imza verdiler

 Hasan İsmailler  yaptığı açıklamada “Bu yolda, hiçbir yere bağlı kalmadan, yalnız ve yalnız halkımız için çalışmaya devem ediyoruz. Tüm halkımızın isteği olan, Sosyal devlet anlayışımızın gereği olarak gördüğümüz ve halkçı belediyelerin görevleri arasında olması gereken, cenazelerin belediye tarafından ücretsiz kaldırılması işlemlerinin gerçekleşmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın her bir bireyine ulaşmayı ve çevre belediyelerdeki uygulamaları anlatmayı hedefledik. Bu amaçla önce Babaeski’yi ardından da Çorlu ve Tekirdağ’ı ziyaret eden meclisimiz 15 Nisan’da da Kırklareli ve Edirne’yi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Kırklareli’nde ve Edirne’de de cenaze işlemleri belediye tarafından ücretsiz gerçekleştiriliyor. Ziyaret ettiğimiz bu 5 kentin hepsinde, cenazeler ücretsiz kaldırıldığı gibi, her cenaze evine ayran ve pilav ikramı yapılıyor. Hiçbir şekilde ücret alınmıyor. Bu da bize gösteriyor ki Lüleburgaz dışında tüm kentler cenaze işlemlerini ücretsiz gerçekleştiriyor. Biz de Kent Konseyi Emekliler Meclisi olarak, halkımızın bu konularda bilgilendirilmesi ve aydınlatılması amacıyla, çevre kentlerdeki uygulamaları, kahve ve lokal ziyaretleri ile halkımıza aktarmaya devam ederken, halkımızın bu konudaki isteğini dile getiren 600 imzalı dilekçeyi tek masaya vereceğiz. Bu çalışmalara devam ederek bu konuyu gündemde tutmayı sürdüreceğiz. Çalışmalarımızda gösterdiği duyarlılık nedeniyle tüm halkımıza sonsuz teşekkürler ediyor, bu olayı hep birlikte sonuçlandıracağımıza inanıyor ve güveniyoruz.

Emekliler Meclisi olarak, bu çalışmalarımızda katkı ve yardımlarını eksik etmeyen Emekli-Sen ve Emekliler Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dedi.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek