Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 18 Nisan 2014, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Endüstri Meslek Lisesi’nde kutlu doğum haftası

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, tarafında "Kutlu Doğum" programı düzenlendi.
Endüstri Meslek Lisesi’nde kutlu doğum haftası

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, Okul Müdürü M. Hilmi İkibudak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda Reşeta Albayrak'ın Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra konuşmasını yapan Okul Müdürü M. Hilmi İkibudak, Hz. Muhammed'in doğum gününün kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'nın insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

1441 yıl önce insanlığın cahiliye devrini yaşadığını belirten İkibudak,"O dönemde hak, adalet, dürüstlük gibi kavramlar yok olmuştu. Kız çocukları diri diri gömülüyorlardı. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed tarafından bu cahiliye devri sonlandırılmıştır. Biz peygamber efendimizi hem anmak hem de onun doğum gününü kutlamak için bu programı düzenledik" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce ise, programı düzenledikleri için okul yönetimi ve öğrencilerine teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra Din Kültürü öğretmeni Mehmet Şanlı Er, Hz. Muhammed'in yaşantısını anlattı. Daha sonra ilahi ve şiirler okundu.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek