HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Nisan 2014, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 1931 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 1 Mayıs yok

Lüleburgaz’da 1 Mayıs yok

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçedeki sendika şubeleri, çeşitli bölgelerdeki programlara katılacakları gerekçesiyle 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Lüleburgaz'da program yapmama kararı aldı.

 

 

Lüleburgaz'da 1 Mayıs İşçi Bayramı için program yapılıp yapılmayacağını görüşmek için Salı akşamı Kristal-İş, Petrol-İş, Disk, SES, Tüm-Bel-Sen, Eğitim-Sen, Emekli-Sen, ve Şeker- İş sendikaları Kristal-İş  Sendikası Trakya Şubesi Toplantı Salonu’nda önceki gün saat 17.00’de bir toplantı yaptı.

 

Yapılan toplantıda sendikalar, Lüleburgaz'da 1 Mayıs İşçi Bayramı için program yapmak istemelerine rağmen genel merkezlerinin yaptığı mitinglere katılacakları için bu yıl bunun mümkün olmadığını söylediler.

 

Toplantıda Kristal-İş, Petrol-İş, ve Şeker- İş sendikaları Kadıköy'de, Ses, Tüm-Bel-Sen, Eğitim-Sen ve Emekli-Sen sendikaları Kırklareli'nde  Disk'te Taksim'de düzenlenecek 1 Mayıs İşçi Bayramı programlarına katılacaklarını açıkladılar.

 

Toplantının son kısmında söz alan Kristal-iş Trakya Şubesi Başkanı Hüseyin Seren, Türk- İş Genel Merkezi'nin Kadıköy'de düzenleyeceği programa gideceklerini söyledi. Seren, gönüllerinde Lüleburgaz'da program yapma isteği olduğunu da söyledi.

 

Petrol-iş Trakya Şube Başkan Yardımcısı Hasan Oğuz Keser de, "Lüleburgaz'da çok büyük işçi potansiyeli var ve Lüleburgaz'da da kutlanma yapılması iyi olurdu. Ama genel merkezlerin yaptıkları çağrıya uymak zorundayız" diye konuştu.

 

Toplantının son kısmında ise 2015 yılındaki 1Mayıs İşçi Bayramı için Lüleburgaz'da program yapma kararı alındı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek