HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Nisan 2014, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1312 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Gençev’i ağırladı

Stara Zagora Veteran takımı Lüleburgaz Veteranlar spor kulübü derneğinin davetlisi olarak 11,12,13 Nisan tarihinde şehrimizde idi.
Lüleburgaz Gençev’i ağırladı

12 Nisan Cumartesi günü  Lüleburgaz Veteranları ile  LYFA (Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi) sahasında dostluk maçı yapan misafirler 13 Nisan Pazar günü Bulgaristan’a döndü.

    Bursaspor'da 90'lı yıllara damgasını vuran Bulgar kaleci İvko Gançev ve Portekiz, ispanya, İtalya liglerinde de forma giyen oyuncuların da bulunduğu Stara Zagora Veteran takımı ile Lüleburgaz Veteranları Cumartesi günü saat 17.00  dostluk maçında karşı karşıya geldiler.

 Lüleburgaz Belediye Başkan yardımcısı Rasim Arslan  ve meclis üyesi Murat Gerenli takım kaptanlarına çiçek vererek başarılar dilediler

Antrenörlüğünü Recep Döşler’in üstlendiği maçta Lüleburgaz Veteranları   güzel ve  zevkli bir mücadele sonunda . Stara Zagora Veteran takımını 2-1 yendi.

 

    Maç sonrasında Ezgi Resort Otelde dostluk yemeğinde iki takım oyuncularına Lüleburgaz Belediye Başkan yardımcısı Rasim Arslan, maçın hakemleri Ülkü Tırpancı, Necati Zengin ve Engin Çetin  de katıldı.

 Yemek sonrası bir konuşma yapan Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Soner Emek “Farklı ülkelerden farklı takımlarla bir araya gelerek, dostluklar kurup kaynaşma fırsatı buluyoruz. Soyadı KÜLTÜR olan kentimizin sahip olduğu  sanatsal, tarihi ve sosyal yapıyı tanıtarak kentimizin birer gönüllü kültür ve spor elçisi görevini üstlenmiş bulunuyoruz.

Hepimiz bu ülkenin yarınlarına yön vermede ve her alanda ileri taşıyacak temsilcileriz.Genç nesiller, ya bizimle koşacak veya bizi geçecek asla durmayacak bu felsefi düşünceye öncülük eden tüm dernek üyelerine ve bizimle birlikte olan dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek