Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Nisan 2014, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 802 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehit müdüre polis eşinden son selam

Edirne'de görevi başında kalp krizi geçirerek ölen Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan'ın eşi, cenaze törenine polis üniformasını giyerek katıldı. Aynı zamanda polis olan acılı eş Velda Turan, hem meslektaşını hem de eşini selam vererek uğurladı. Turan'ın 12 yaşındaki kızı Katre Çağla babasının şapkasını takarken, 5 yaşındaki kızı Zeynep gözyaşlarına boğuldu.
Şehit müdüre polis eşinden son selam

Edirne'de 2 polisin yaralanması ile sonuçlanan operasyonu yönetirken görevi başında kalp krizi geçirerek ölen Asayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan için Edirne'de tören düzenlendi. 
Edirne Valilik Binası önünde düzenlenen törende Turan'ın eşi Velda ve kızları Zeynep (5), Katre Çağla (12) Turan babalarının töreninde ayakta durmakta zorluk çekti. Aynı zamanda polis olan Velda Turan, eşinin cenaze törenine polis üniformasını giyerken acılı aile törende taziyeleri kabul etti. İl Müftüsü Emrullah Üzümcü’nün dua okumasıyla ellerini semaya açan 5 yaşındaki Zeynep, gözyaşlarına boğuldu. Törende Turan'ın kızı Katre Çağla Turan babasının şapkasını takarken, anne Velda Turan eşini selam vererek uğurladı. 
Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ şehit töreninde yaptığı konuşmada görev başında vefat eden Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan'ın, vazife şehidi olduğunu söyledi. Turan'ın ailesine seslenen Baştuğ, "Acınız bizim de acımız ama diğer taraftan onur kaynağı. Bu onuru duymalısınız. Onun mirasını gelecek nesillere ne kadar aktarsanız azdır. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.
Tören mangasıyla cenaze aracına taşınan Ertan Nezih Turan, tören mangası eşliğinde Hükümet Caddesi boyunca Edirne’den göz yaşları eşliğinde toprağa verilmek üzere memleketi olan Tekirdağ uğurlandı.

EDİRNELİ GENÇLER SAYGI DURUŞUNDA UĞURLADI
Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan’ın cenazesi taşınırken cadde üzerinde bulunan gençler saygı duruşunda bulundu. Cadde üzerinde bulunan iş yerlerinin balkon ve pencerelerine çıkanlar göz yaşı döktü. 
Törene Edirne Valisi Hasan Duruer, 54. MKNZ. P. Tugay Komutanı Tuğgenaral Hidayet Arı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli ile Tekirdağ Emniyet Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek