Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 15 Nisan 2014, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gurbetçi aile Türkiye’ye gelir gelmez soyuldu

Gurbetçi aile Türkiye’ye gelir gelmez soyuldu

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında gurbetçi bir ailenin aracı dinlenme tesislerinde soyuldu.

Edinilen bilgiye göre Almanya’dan gelip İstanbul’daki akrabalarına gitmekte olan Ş.K., E-KS 7580 plakalı aracını 14 Nisan Salı gecesi 02:45’te Ahmetbey Köftecisi Dinlenme Tesislerinde park ettiğini, 10 dakika sonra araca giden kızı S.K.’nın geldiğinde aracın camının kırıldığını söylediğini beyan etti.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken gurbetçi ailesinin camı kırılan araçlarından 2 adet pasaport, evlilik cüzdanı, Banka Cüzdanı ve kartı, 400 Euro değerinde para, 2 bin 500 TL değerinde altın bileklik, 5 bin TL değerinde altın bilezik, 700 TL değerinde altın küpe, bin 800 TL değerinde altı adet altın yüzük, 2 bin 800 TL değerinde dört adet çeyrek Cumhuriyet Altını, 600 TL değerinde iki adet yarım altın, 300 TL değerinde iki çeyrek altın, Almanya banka kartları, nüfus cüzdanı, bir adet fotoğraf makinesi, kütüphane kartı ve bir adet cep telefonunun alındığı öğrenildi.

 

Hırsız veya hırsızları bulmak için soruşturma başlatıldı. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek