HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Nisan 2014, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 2449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de neler oluyor?

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından iç hesaplaşma başladı.
CHP’de neler oluyor?

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Göksu, İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katılmadığı gerekçesi ile geçtiğimiz Cuma günü görevden düşürüldü.

Yönetim Kurulu Toplantılarına katılmayan Pınar Dündar hakkında hiçbir işlem yapılmazken, Erdem Göksu’nun görevden düşürülmesi üyeler arasında huzursuzluk yarattı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın seçimden sonra yaptığı hesaplaşma olarak anlatılan bu görevden almanın önümüzdeki hafta Münevver Enginol,  Murat Başaran, Sevgi Kenar ile devam edeceği bazı parti üyelerinin de disipline verileceği konuşulmaya başlandı.

İsminin açıklanmamasını isteyen ve konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyesi “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, İlçe Başkanlığı’na seçildiğini Antalya’da tatildeyken öğrendi. Kendisi de İlçe Sekreteri olduğu halde devamsızlık yapıyordu. Parti üyeleri olarak bizler Avukat Alaaddin Güncer’in Dr. Tansel Barış’a yakın olarak biliyorduk. Bir ara Turabi Kayan’a yakın olarak gördük. Şimdi ise Belediye Başkanımız Emin Halebak ile sıkı fıkı olduğunu öğrendik.  Kendisi kısa sürede işi öğrenmiş tebrik ediyoruz.  Hepinizin bildiği gibi 30 Mart 2014 tarihinde Lüleburgaz  Merkez’de CHP İl Genel Meclisi’nde 37 bin 500 oy alırken,  Belediye Başkanlığı’nda ve Belediye Meclis Üyeliği’nde 33 bin 500 oyda kalmıştı. Belediye Başkanı Emin Halebak’ın bununun sorumlusu olarak Petrol-İş Sendikası ve Kristal-İş Sendikası olarak gördüğünü öğrendik. Erdem Göksu’nun şişe cam işçisi olması nedeniyle böyle bir operasyona kurban gittiğini düşünüyoruz. Bundan sonra Lüleburgaz’da siyaseti Emin Halebak dizayn edecek gibi görünüyor. Turabi Kayan’ın yanından bir an olsun ayrılmayan Fikret Akalgan’ın da geçtiğimiz hafta Emin Halebak’la kucaklaşması bunun en somut ispatıdır. Bundan sonra en büyük çarpışma ilçe başkanlığı seçimlerimde olacak. Bunun ilgili mahallelerde çalışmalar çoktan başladı bile” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda bu hafta yaşanacak olan gelişmeler meraklar bekleniyor. Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek