HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 12 Nisan 2014, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2013 yılı faaliyet raporu onaylandı

Lüleburgaz Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Olağan Meclis Toplantısı, önceki akşam Lüleburgaz Belediye Nikâh Salonu’nda yapıldı.
2013 yılı faaliyet raporu onaylandı

Saat 18.00’de başlayan toplantıda önce Lüleburgaz Belediyesi’nin 2013 yılı faaliyet raporu 2 buçuk saatte okunarak onaylandı.

Oylamada CHP’li belediye meclis üyeleri evet oyu kullanırken MHP ve AKP’li belediye meclis üyeleri evet ve hayır oyu kullanmayıp çekimser oy kullandı.

Lüleburgaz Belediye Meclisi 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile meclisten geçti.  Faaliyet raporunun onaylanmasının ardından Belediye Meclis Toplantısı’na 15 dakikalık bir ara verildi.  Arada belediye meclis üyelerine ekler ve kuru pasta ikram edildi.

Toplantının ikinci bölümünde Bütçe Komisyonu’na havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 3 Nisan 2014 tarih ve 2557 sayılı Memur Toplu Sözleşme konulu evrakın komisyon raporu görüşülüp onaylandı.

Bütçe Komisyonu ve Halkla İlişkiler ve Kültürel Etkinlikler Komisyonuna havale edilen, Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 4 Nisan 2014 tarih er 2620 sayılı Bulgaristan’ın Haskovo iline bağlı Lubimets şehrine yapacağı yurtdışı gezisi ile ilgili komisyon raporu  okunarak meclis tarafından onaylandı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 9 Nisan 2014 tarih ve 2768 sayılı Dolu Kadro Derece Değişikliği konulu yazısı görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Bir sonraki toplantının 2 Mayıs 2014 Cuma günü saat 19.00’da Lüleburgaz Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılmasına karar verildi. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek