Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Nisan 2014, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1618 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çatalca’ya Lüleburgazlı başkan

Çatalca’ya Lüleburgazlı başkan

2 Ocak 1962 yılında Lüleburgaz’da doğan Cem Kara 30 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez CHP’den İstanbul Çatalca Belediye Başkanı seçildi.

İş hayatına 1979-1984 yılları Alpullu Şeker Fabrikası, Babaeski ve Lüleburgaz Kantarlarında tesellüm memuru olarak görev yapan Cem Kara, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra 1984 yılında öğretmenlik görevine başladı. Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan Kara,  1 Aralık 2008 tarihi itibarıyla istifa ederek 2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 'Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı' oldu ve seçimleri kazanarak Çatalca belediye Başkanı oldu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Başkan Kara, 30 Mart yerel seçimlerde tekrar aday olduğu seçimleri kazanarak 5 yıl boyunca Çatalca Belediye Başkanlığını yürütecek.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek