HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Nisan 2014, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TREDAŞ’ta “VIP müşteri” uygulaması başladı

Tredaş Tekirdağ işletme müdürü Turan Avcı, VIP müşteri uygulaması ile ilgili ilk ziyaretini, tamamlandığında dünyanın sayılı limanlarından olacak Asyaport’a yaptı
TREDAŞ’ta “VIP müşteri” uygulaması başladı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), büyük ölçekli abonelerine yönelik, sağlıklı, kesintisiz hizmet verilmesi ile sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla “VİP Müşteri” uygulamasını başlattı.

  VİP Müşterilere ilk ziyareti TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı, Barbaros beldesinde inşaatı devam eden ve bittiğinde dünyanın önde gelen taşımacılık limanları arasında yer alacak olan ASYAPORT Limanına gerçekleştirdi.

Avcı, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER ile yapılan görüşme çerçevesinde, gelecekte TREDAŞ‘ın ticari anlamda en yüksek tüketimli müşterilerinden olacak ASYAPORT Limanının, VİP Müşteri statüsünde talep ve sıkıntılarını öğrenmek ile sunulan hizmette kaliteyi artırmak istediklerini belirtti.

Limanda oluşabilecek enerji sorunlarının anında çözümü için bizzat kendisine ulaşılması halinde daha hızlı bir şekilde müdahale edileceğini anlatan Avcı, bu uygulamanın TREDAŞ Genel Müdürü Sayın Hikmet SEZER’in talimatları ile başlatıldığını ve TREDAŞ’ın yeni bir uygulaması olduğunu ifade etti.

ASYAPORT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER de TREDAŞ’ın bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını, özellikle Kumbağ ve Barbaros Beldelerine yapılan yatırımlar sonucu enerji kesintilerinde azalmalar olduğunu ve TREDAŞ’ın arızalara hızlı müdahale ederek müşteri memnuniyetlerini arttırdığını söyledi.

 

Limanın tam kapasiteyle çalışmaya başladığında TREDAŞ’ın bu uygulamasının kendileri için daha da önemli olacağını dile getiren SOYUER, TREDAŞ yöneticilerine bu uygulamalarından dolayı teşekkür etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek