Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Nisan 2014, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Durak Mahallesi’nde ‘Baz İstasyonu’ zaferi

Durak Mahallesi kurulan baz istasyonu mahkeme kararı sonucu kaldırılıyor. Durak Mahallesi’nin 4 yıldır verdiği hukuk mücadelesi sonucuna ulaştı.
Durak Mahallesi’nde ‘Baz İstasyonu’ zaferi

Durak Mahallesi yeni muhtarı İzzet Ergene ve mahallenin avukatı Av. Emrah Arslan'ın hazır bulunduğu sırada Baz istasyonu 2 Nisan 2014 tarihinde kaldırıldı.

 Sadece demir kulesi halen duran yerde açıklama yapan Av. Emrah Arslan kulenin de bir iki gün içinde söküleceğini önemli olan mahalle halkının 4 yıldır huzurunu kaçıran baz istasyonunun kaldırılması olduğunu belirtti.

Durak Mahallesi’nin çiçeği burnunda muhtarı İzzet Ergene'nin de ilk icraatı olarak baz istasyonunun kaldırılması olduğunu ve mahalle sakinlerinin memnuniyetini dile getirdikleri görüldü.

Durak Mahallesi Muhtarı İzzet Ergene yaptığı açıklamada “Uzun süredir muhtarlık olarak baz istasyonunun kaldırılması için mücadele ediyorduk. En başından beri Avukat Emrah Arslan kardeşimiz mahalle halkının yanında oldu. Ve emsal bir karar ile buradan baz istasyonunu kaldırmada hukuksal mücadelemizin öncüsü oldu.  Mahalle halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum”.

 Baz İstasyonunun kaldırılmasının ardından İstasyonun bulunduğu yerde mahalle halkı davul zurna çaldırıp kutlama yaptı. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek