Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 04 Nisan 2014, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu sonuçlarla 3 tane 1 olur

Bu sonuçlarla 3 tane 1 olur

30 Mart 2014 tarihinde alınan seçim sonuçları Lüleburgaz’ın her yerinde konuşulmaya başlandı.

2014 yılında yapılan yerel seçimleri 2015 yılı için yorumlayanlar da oldu.

Saygınlar Kıraathanesi Sahibi Sadık Yaman ile Lüleburgaz’ın renkli simalarından Ahmet Ethem Oruç, Lüleburgaz’da yerel seçimler de alınan sonuçların bir buçuk yıl sonra yapılacak olan genel seçimlere nasıl yansıyacağı konusunda yorumlarda bulundu.

Yaman ve Oruç “Lüleburgaz’da CHP’de yüzde 4’lük bir azalma, AKP’de yüzde 8’lik bir azalma oldu. Ama AKP Lüleburgaz dışında aldığı sonuçlarla bunu dengelerken CHP’nin oy oranı düşüşü Kırklareli genelinde sürdü. MHP ise Lüleburgaz’da patlama yaparken başta Kırklareli Merkez olmak üzere Vize, Alpullu gibi yerlerde oylarını arttırdı.  Bu sonuçlar 2015 yılında yapılacak olan yerel seçimlere yansırsa Kırklareli’nin milletvekili dağılımı 3 tane bir olur. CHP,  MHP ve AKP birer milletvekili çıkarır” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek