Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Nisan 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1196 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak mazbatayı aldı

Halebak mazbatayı aldı

4. kez Lüleburgaz Belediye Başkanı seçilen CHP’li Emin Halebak, dün CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer ve CHP’li belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkime Tülay Öztürk’ün elinden aldı.

Saat 14.30’da Lüleburgaz Belediye Meclis Salonu’nda toplanan Halebak ve ekibi Lüleburgaz Hükümet Konağı önünden Lüleburgaz Belediyesi’ne ait araçlar Lüleburgaz Adliye Sarayı’na hareket etti.

Burada Halebak ve Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek mazbatalarını aldı. Daha sonra Lüleburgaz Hükümet Konağı önüne gelen CHP’liler Atatürk Anıtı’ne çelenk sunduktan sonra Saygı Duruşu’nda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu.

Buradan Lüleburgaz Belediyesi’ne geçen Halebak için belediye çalışanları karşılama programı yaptı.

Burada konuşma yaptıktan sonra belediye kurdelesini CHP Lüleburgaz Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kesen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “15 yıl önce buraya belediye başkanı olarak geldiğimde siz yukarıdan endişeyle bakıyorsunuz. Şimdi ne olacak diyorsunuz. Sonra hep birlikte güzel işlere imza attık. Şimdi sizler kendi isteğinizle beni karşılıyorsunuz.  Lüleburgaz halkı bana bir beş yıl daha belediye başkanlığı görevini verdi. Benim başarımda en büyük pay sizlere ait. Birlikte daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

 

Daha sonra belediye meclis salonuna geçen ekip bir süre sohbet etti.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek