HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 03 Nisan 2014, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 2268 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’liler mazbatalarını aldı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi olarak seçilen MHP’liler dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar.
MHP’liler mazbatalarını aldı

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ile birlikte Adliye sarayı’na gelen İl Genel Meclisi Üyesi Ertuğrul Koç ve Belediye Meclisi Üyeleri Armağan Ayyıldız, Bahadır Ahmet Yakut, Aybike Erkal, Meliha Gemicioğlu, Mustafa Kalecik, Akın Çetinbaş ve Enver Özgür İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Taşkın’dan mazbatalarını aldılar.

Adliye Sarayı önünde İlçe Başkanı Aksakal ile fotoğraf çekilen İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri yaptıkları açıklamada “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’ne gösterdiğiniz teveccüh neticesinde İl Genel Meclisi’ne bir üye, Belediye Meclisi’ne de 7 üye olarak seçilmiş bulunmaktayız.

Bu netice ile Lüleburgaz’da en başarılı Parti olduğumuz hakikati gönüllere nakşetmiştir. Halkımızın bizlere gösterdiği tüm yakınlık, ilgi ve desteklerine için teşekkür eder, bundan sonra Lüleburgaz’da çok daha güzel bir görüntü olacağına söz veririz” dediler.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek