Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Nisan 2014, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1825 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclisi’nde isimler belli oldu

Belediye Meclisi’nde isimler belli oldu

30 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Lüleburgaz’da CHP 17+3, MHP 7 ve AK Parti de 4 Belediye Meclisi üyesi çıkarttı.

İl Genel Meclisi üyesi dağılımlarında ise CHP 3, MHP 1 ve AK Parti de 1 üye çıkarttı.

CHP’de Şehbender Öztürk, Kevser Özkan, İsmail Yurdatapan, Murat Gerenli, Günsel Solak, Kemal Pektaş, Zehra Artan, Cevat Orkun Anık, Rasim Aslan, Deniz Şahin, Özgen Yılmaz, Mine Dibek, Şeref Dinçer, Erol Özgür, Songül Abatay, Fuat Baldırlı, Darcan Yılmazoğlu, Tarkan Çakır, Burhan Keskinoğlu, Murat Gerdeme Belediye Meclisi’ne girerken, Bora Terzi, Gürcan Kırım ve Yeşim Girgin İl Genel Meclis üyesi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Armağan Ayyıldız, Uluslararası Bahadır Ahmet Yakut, Aybike Erkal, Meliha Gemicioğlu, Mustafa Kalecik, Akın Çetinbaş ve Enver Özgür Belediye Meclisi’ne girerken Ertuğrul Koç İl Genel Meclisi üyesi oldu.

AK Parti ise Fahri Cömert, Mehtap İleri, Bahri Yılmaz, Ali Midi Belediye Meclisi’ne girerken, Ceyhun Alkan İl Genel Meclis üyesi oldu.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek