Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Mart 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 2707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medikent’ten “İlkbahar’a merhaba” kahvaltısı

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi, geçtiğimz hafta sonu Trakya Et Mangal Restaurant’ta “İlkbahar’a Merhaba” kahvaltısı düzenlendi.
Medikent’ten “İlkbahar’a merhaba” kahvaltısı

 Kahvaltıya Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ferhat Gega, Başhekim Opr. Dr. Turgay Yücel, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Teoman Durukan, Yönetim Kurulu üyeleri, Halkla İlişkiler Temsilcisi Sara Kaplan ile birlikte hastane doktorları,  çalışanlar ve aileleri katıldı.

Saat 10.00’da başlayan kahvaltıya Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi çalışanları çocukları ile birlikte katıldı.

Kahvaltıya katılanlar hep birlikte futbol maçı yaparken oyun parkı eğlenceleri keyifli bir pazar kahvaltısına imza attı.

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi personeli;  Trakya Et & Mangal Restaurant’a nazik daveti için teşekkür ederek mekândan ayrıldı. Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek