Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 12 Mart 2014, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 2917 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ümit Öztürk aza adaylarını açıkladı

Ümit Öztürk aza adaylarını açıkladı

Lüleburgaz Yıldız Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Öztürk, aza adaylarını açıkladı.

Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için aday olduğunu da belirten Öztürk “Lüleburgaz Yıldız Mahallesi, Lüleburgaz’da yıldızı yükselen mahalleler arasında yer alıyor.  Bende bu bilinçle muhtar adaylığımı açıkladım.  Aza Adaylarım Metin Kıral, Muammer Gözlüklü, Mümin Çetintaş,  Narin Belgin,  Serpil Toprak,  Ömür Pehlivan,  Nilgün Ceyhan ve Nurettin Mert” dedi.

Kendisini Yıldız Kıraathanesi’nin sahibi olduğunu da belirten Ümit Öztürk; “Esnaf olduğum için mahallemizin bütün sıkıntılarını zaten çözmeye çalışıyorum. Bugüne kadar gönüllü olarak çözdüm bundan sonra yetkili olarak mahallemizin dert ortağı ve çözüm adresi olacağım” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek