Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Mart 2014, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 3039 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadınlar gününe damga vurdular

Kadınlar gününe damga vurdular

Lüleburgaz’ın renkli simalarından Ahmet Ethem Oruç’un eşi Ömür Oruç, Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nden Muhtar Adaylığı’nı açıkladı.

Ömür Oruç’un listesinde yer alan aza adaylarının tamamının kadın olması da, Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nin Lüleburgaz, Kırklareli, Trakya ve Türkiye seçim tarihine girmesine neden oldu.

Listesinin tamamen kadınlardan oluştuğunu belirten Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Muhtar Adayı Ömür Oruç “Aza adaylarım Nilüfer Batum, İlknur Karyağdı,  Dilek Solmaz, Meral Taştan,  Münevver Mozaikçi, Berna Yılmaz, Sebahat Uluçay’dan oluşuyor. Ben inceleme yaptım. Türkiye genelinde de listesinin tamamı kadınlardan oluşan muhtar adayı yok. Erkekler mutlaka yedek de olsa listede olmuş. Bizde asıl listenin ve yedek listenin de tamamı kadınlardan oluşuyor.  Bu nedenle seçim tarihinde bizim gibi bir liste yok.  Bizler kadınların yönettiği bir dünyada barışın, sevginin, hoşgörünün ve estetiğin hakim olacağına inanıyoruz. Bu nedenle aday olduk.  Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nde de barış, sevginin, hoşgörünün ve estetiğin hakim olması için mahalle sakinlerimizden destek bekliyoruz. Bizlere bu görevi layık göreceklerine inanıyoruz.  Açıklamamızı da bilerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptık. ” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek