HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Mart 2014, Salı 18:12 tarihinde eklendi. 19039 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da cinayet

Lüleburgaz’da bu akşam üstü Özerler Mahallesi Hasan Ağa Çeşme Sokak’ta meydana gelen olayda bir kişi 39 SC 790 plakalı aracında silahla öldürüldü.
Lüleburgaz’da cinayet

 

Saat 17.00’de meydana gelen olayda ölen kişinin emekli öğretmen Mehmet Uçar (61) olduğu öğrenildi.

3 çocuk babası olan Mehmet Uçar’ın emekli olduktan sonra emlakçılık yaptığı dükkânını da yeni kapattığı bildirildi.

Olayın görgü tanıkları iki el silah sesi duyduklarını belirterek “Silah sesinden sonra dışarıya baktık. Bir kişi aracın kapısını kapatıp Atatürk ilkokulu’na doğru kaçtı.  Mehmet Bey’in son 20 günden beri S. isimli bir kişi sıkıntı yaşadığını duyduk.  Cinayet bizde şok etkisi yarattı” dediler.

Olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken Mehmet Uçar’ın cesedi nöbetçi savcı gelene kadar araçta bekletildi. Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek