Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Şubat 2014, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1923 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran’da CHP’ye büyük katılım

CHP Büyükkarıştıran Belde Örgütü’ne hafta sonunda yaklaşık 50 genç üye oldu. Gençler için önceki gün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na rozet takma töreni düzenlendi.
Büyükkarıştıran’da CHP’ye büyük katılım

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Turabi Kayan, CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Feyzullah İşbilir, CHP Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çamlıca katıldı.

CHP  Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca’nın projeleri ve düşüncelerine destek verdiklerini bu nedenle CHP’ye üye olduklarını belirten gençler “Büyükkarıştıran Belediyesi’ne CHP Bayrağı’nı dikene kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

 CHP  Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çamlıca’da yaptığı konuşmada “Büyükkarıştıran geleceği olan bir belde. Bu nedenle halktan yana bir yönetimin göreve gelmesi gerekir. Bu düşünce ile yola çıktık.  Amacımız CHP bayrağını Büyükkarıştıran beldesine dikmek. Büyükkarıştıran’ın büyümesinden halkın da pay almasını sağlamak” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreninin ardından tüm partililer CHP önünde toplu fotoğraf çektirdi. Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek