HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Ocak 2014, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 2709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türedi: Pazarcı esnafının sıkıntısı çözmek için adayım

Türedi: Pazarcı esnafının sıkıntısı çözmek için adayım

Lüleburgazlı Esnaf Cevat Türedi (48),  12 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan Lüleburgaz Pazarcılar Odası seçimlerinde Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

Lüleburgaz’da 1987 yılından beri esnaflık yaptığını bu nedenle Lüleburgaz’da pazarcılıkla uğraşa esnafın çözümlerini çok iyi bildiğini de belirten Türedi “Bugün Lüleburgaz’da Pazarcıların sorunu, Lüleburgaz halkının sorunu olmuş durumda. Oda Başkanlığı koltuğuna bu sorunu çözmek için gelenler başkan seçildikten sonra sorunu unutuyorlar. Şu an Lüleburgaz’da başı boş bir alana atılmış olan bir pazaryeri harç Lüleburgaz haklıda bu Pazar yerinin uzaklığından şikayetçi.  Bu Pazar yeri zaten uzakta, bir de önünde alış veriş merkezi var. Durum böyle olunca pazarcımız dünya kadar kira ödeyip para kazanamıyor. Borçlanıyor. Ben bu sorunları çözmek için aday oldum. Lüleburgaz’ın değişik yerlerinde semt pazarı açılması ilk icraatım olacaktır.  Pazarcı esnafımız bana görev verdiği takdirde her gün borçlanan bir esnaf olmaktan çıkıp kazanan bir esnaf haline gelecektir. Siz güç verirseniz sizin adınıza tüm engelleri birlikte yok ederiz. ” dedi.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek