Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Aralık 2013, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 2065 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ayaz’dan sitem dolu mesaj

Ahmetbey beldesinde CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Altıntaş’ın açıklanmasının ardından diğer aday adayı Recep Ayaz, sitem dolu bir açıklama yaptı.
Ayaz’dan sitem dolu mesaj

2009 yerel seçimlerinde Mustafa Altıntaş’ın, CHP’ye destek olmadığını iddia eden Recep Ayaz açıklamasını sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaştı.

 

İşte 40 yıllık CHP’li Recep Ayaz’ın açıklaması; “22 Aralık Pazartesi günü, dün parti meclisinin onayı ile Mustafa Altıntaş CHP Ahmetbey Belediye Başkan Adayı olarak onaylandı. Hayırlara vesile olsun. 2009 Yerel Seçimlerinde CHP Ahmetbey Belde Yöneticisi olduğu halde önseçim sonrası CHP Belediye Başkan Adayına oy vermeyerek parti suçu işleyen, seçimin AKP’ye kazandırılmasında katkıları olan bir kişinin aday gösterilmesini çok manidar ve düşündürücü buluyorum. Eylül ayından bu yana 4 aydır devam eden aday adaylığı sürecinde etik olmayan davranışlar nedeniyle zor ve sıkıntılı anlar, maddi ve manevi yıkımlar yaşadık.  Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği, 3 dönem Belediye Başkanlığı, 1995 2.sıra Milletvekili Adaylığı, 40 yıllık CHP’li olarak üyelerin katılımıyla önseçim talebimiz kabul görmedi. Kırklareli, Babaeski ve Pehlivanköy’de, komşu Tekirdağ, Ergene, Muratlı ve Çerkezköy’de önseçim yapılırken Lüleburgaz ve Ahmetbey’de önseçim yapılmayarak 205 Ahmetbeyli CHP üyesinin yok sayılması parti içi demokrasi açısından üzücü ve bir o kadar da düşündürücüdür. Ahmetbey CHP Belde Yönetimini ve Üyelerini yok sayanlara, dağdan gelip bağcıları kovanlara; 30 Mart günü CHP’li kaç kişi olduğumuzu sandıkta göstereceğiz. TBMM’nin kapısında 3 gün bekletip görüşmeyen, mesajlara cevap vermeyen, telefonları açmayan Sayın Milletvekilimize zamanı geldiğinde yaptıklarını hatırlatacağız. Bu düşünce ve duygularımı gerçek CHP’lilerle ve kamuoyuyla paylaşmak istedim.Saygılarımla.” Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek