Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Aralık 2013, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz hafta sonuna kilitlendi

Lüleburgaz hafta sonuna kilitlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Örgütü Parti Genel Merkezi’nin yarın yapacağı Parti Meclisi toplantısına kilitlendi. CHP Genel Merkezi’nin yarın yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayının belirlenmesi bekleniyor.

Buna göre CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayları Emin Halebak, Hakan Dedeoğlu, Koray Şentürk Tansel Barış ve Turabi Kayan’dan biri yarın yapılacak olan toplantı sonrası açıklanması bekleniyor. Lüleburgaz’ın yanı sıra Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beledesi’nde CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı belirlenecek. Lüleburgaz ve Ahmetbey’de CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı yarın yapılacak olan Parti Meclisi toplantısından açıklanmazsa karar 4 Ocak 2014 tarihine kalacak.

Bilindiği gibi CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in, Lüleburgaz’da yaşayan teyzesi geçtiğimiz günlerde vefat etmişti.

 

Cenazeye Bihlun Tamaylıgil ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’da katılmıştı. Umut Oran gazetemize yaptığı açıklamada “Parti Meclisi 22 Aralık 2013 tarihinde toplanacak. Kırklareli Merkez ve Lüleburgaz belediye başkan adayının bu toplantıda belirleneceğini umuyorum” demişti. Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek