Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Kasım 2013, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 7468 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağdaş Dedeoğlu’nun ilk kitabı çıktı

Çağdaş Dedeoğlu’nun ilk kitabı çıktı

20 yıl boyunca TEMA Lüleburgaz Gönüllüsü olan, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Hakan Dedeoğlu’nın oğlu Çağdaş Dedeoğlu’nun ilk kitabı “ Güvenliğin Doğası, Doğanın Güvenliği ”  çıktı.

Trakya’da neler oluyor? sorusuna cevap arayan kişilerin mutlaka okuması gereken kitabın önsözünde Çağdaş Dedeoğlu “Ortada, doğaya dolayısıyla canlılara yönelmiş bir haksızlık söz konusudur.  Bu kitap bu haksızlığı deşifre etmeye yönelik bir tutumla ilgilidir”. Diyor.

TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ise kitabı kısaca  “Kapitalist-Militarist sistemin genel kabullerinin dışında bir çift söz sözleme cesaretini gösteren bu kitap, umarım yenilerinin habercisidir” cümlesi ile anlatıyor. .

Çağdaş Dedeoğlu kimdir?

1985 Lefkoşa doğumlu. İlk ve ortaöğretimini Lüleburgaz’da tamamladı. Lisans Derecesini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden yüksek lisans derecesini “Ekoloji güvenlik”  temalı teziyle SAREN bünyesinde Ulusal ve Uluslararası Güvenlik Stratejileri Programı’ndan aldı. Leiden Üniversitesi Türk Çalışmaları Programı’nda gerçekleştirdiği tez araştırmalarının ardından “İslam Doğa ve Kapitalizm” temalı doktora çalışmalarını halen İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bünyesi’nde Uluslararası İlişkiler Programı’nda sürdürmektedir.  Aynı zamanda Arel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktadır.  Akademik çalışmaların yanı sıra gerek gönüllü gerekse profesyonel anlamda sivil toplumun başta çevre olmak üzere çeşitli alanlarında faaliyet göstermekte olup yurt içi ve yurt dışında birçok projede yer almıştır.  İngilizce ve Çince bilmektedir. Yazarın diğer yazılarını okumak isteyenler www.cagdasdedeoglu.com adresini ziyaret edebilirler.    Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek