Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 09 Ekim 2013, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan Can’dan özür

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor almış olduğu üst üste mağlubiyetler sonrası taraftarını üzdü.
Volkan Can’dan özür

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can,” Üst üste almış olduğumuz mağlubiyetler sonrası hem Kırklareli halkından hemde bizi her maçta yalnız bırakmayan taraftarımızdan özür diliyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor 2012- 2013 sezonunda son 3 haftada 3 mağlubiyet ile taraftarı taraftarının beklediği performanstan çok geride bir grafik çizdi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu durum üzerine yaptığı açıklamada taraftarlardan özür diledi. 
Can, “ Alınan kötü sonuçlardan dolayı taraftarından özür dileyerek, takımımız en kısa zamanda toparlanarak, Kırklareli halkı taraftarına yakışır bir Kırklarelispor olacak. Her ligde kötü sonuç alan takımlar var. Örneğin Süper Ligde Galatasaray gibi bir takım 7 haftada 7 puan aldı fakat taraftarı her zaman yanında. Bizde almış olduğumuz kötü sonuçlardan dolayı hem Kırklareli halkından hem de bize destek veren taraftarımızdan özür diliyoruz. Önümüzde ki maçlarda taraftarımıza daha farklı daha istekli daha mücadele eden bir takım oyunu sunacağız” şeklinde konuştu. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek