CHP KIRKLARELİ’NDE DEPREM
VATANDAŞ ŞİKAYETİ!!
Lüleburgaz’da kaçak elektrik operasyonu
Geçmiş olsun Türkiye’m
Bu haber 02 Ekim 2013, Çarşamba 16:37 tarihinde eklendi. 1306 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Master’ler 1 puanla başladı

Trakya Veteran Ligi Lüleburgaz temsilcisi Lüleburgaz Maste’rler ligin ilk maçında deplasmanda Saray Veteranlar ile 2-2 berabere kaldı.
Lüleburgaz Master’ler 1 puanla başladı

Futbol dostlarını bir araya getirmek sporun, centilmenliğin pekişmesini hedef ile lige başlayan Trakya Veteran ligi temsilcimiz Lüleburgaz Master’ler deplasmanda Saraydan beraberlik ile döndü.

Saray Stadyumunda oynanan maça Master’ler çok hızlı başlayarak galibiyet golünü buldu. İki bireysel hata sonucu 2-1 mağlup duruma düşen Master’ler bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen akıl almaz goller kaçırdı. Karşılaşmanın son çeyreğinde beraberlik golünü bulan Master’ler sahadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı.

Master’lerin bu yıl ki teknik sorumlusu Necati Kayhan gazetemize yaptığı açıklmada; “Çocuklardan çok memnunum, harika futbol oynuyorlar hepsi eski öğrencilerim golleri atan Cem Topak ve Mehmet Dursun eski hallerinden bir şey kaybetmemişler.

Dostluk, arkadaşlık had safhada maçtan sonra da yemek yedik ve maçı değerlendirdik. Takım kaptanı Mehmet Yoldaş arkadaşlarına müthiş liderlik yapıyor, bu takım böyle giderse grubu lider bitirir.

Ekipte Doktor Murat Gerenli ve Mehmet Sadık Selçuk’unda olması beni ayrıca gururlandırdı, bütün arkadaşlara teşekkür ederim. “dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek