33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 27 Ağustos 2013, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ticaret Borsası ayçiçek alımlarına başladı

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, 26 Ağustos Pazartesi itibariyle hafta içi her gün mesai saatleri dahilinde ayçiçeği analizi işlemlerine başlandığını belirtti.
Ticaret Borsası ayçiçek alımlarına başladı

Gökhan KAN- Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var “ Yeni almış olduğumuz Bruker marka yağ ölçüm cihazımızla ayçiçeği analizi yapımına başlanmış olup ayrıca saat 09:00-10:00 arasında çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına ticaret borsamız satış salonumuzda açık arttırma usulü ile ayçiçeği alımları yapılacaktır.

Ayçiçeği alımlarında da buğdayda olduğu gibi önce araçlar tartılıp numune alınacak ve ticaret borsamız laboratuarında rutubet ve yağ oranı ölçümleri yapılacaktır.Bunun ardından çiftçimizin mahsulünün en iyi fiyata satılması ve ürün bedelini peşin alması için satış salonumuzda tüccarlarımız eşliğinde açık arttırma usulü ile çiftçilerimiz ürünlerinin satışlarını gerçekleştireceklerdir.

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı olarak, çiftçilerimizden satış salonlarını kullanarak ürünlerini satmalarının çiftçilerimizin menfaatlerine olacağı düşüncesindeyim.2013 yılı ayçiçeği mahsullerimizin üreten çiftçilerimize hayırlar getirmesini diler hayatınızdaki her şeyin kalbinizdeki doğrulara göre sonuçlanmasını temenni ederim” dedi.

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek