Vali Turan gazetecilerle biraraya geldi
Lüleburgazlı muhtarlardan Emniyet Müdürüne ziyaret
Halis Kutlu’nun tedavisi sürüyor
Ağaç katliamı mı, çevre düzenlemesi mi?
Bu haber 16 Ağustos 2013, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1320 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski bağlar canlandı

"Eskiler bilir Lüleburgaz Edirne bayırı eskiden bağlıktı."
Eski bağlar canlandı

Özcan ÇELTİKLİ  – Lüleburgaz’da yaşayan Hasan Çam (63) Lüleburgaz Belediyesi’nin örnek bağ girişiminden sonra en etkin bağcılık üretiminde bulunmaya başladı.

 

 Hasatta bu yıl 4’ncü ürünü aldığını söyleyen Çam “ Hobi olarak bu işe başladım. Çocukluğumuzun bağlarını  ve anılarını canlandırmış oldum. 9 çeşit yemelik üzüm çeşidi yetiştiriyoruz. Bunları gelip şehirde satıyorum. 700’e yakın kök ektim. Uğraşabildiğimiz kadar uğraşıyoruz, hobi olarak üzüm yetiştiriciliği yapıyorum” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek