Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Temmuz 2013, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kursiyerlere belgeleri verildi

KOSGEB ve Lüleburgaz Ticaret Borsası ortaklığında düzenlenen Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere, törenle sertifikaları verildi.
Kursiyerlere belgeleri verildi
Gökhan KAN- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Lüleburgaz Ticaret Borsası ortaklığında düzenlenen Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere, 29 Temmuz Pazartesi günü Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi.
Törene Kırklareli KOSKEB Hizmetler Müdürü Hasan Tarık Altuntaş, Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve kursiyerler katıldı.
Girişimcilik Eğitimi Kursu’na katılan 30kursiyer belgelerini Başkan Var ve Kosgeb Müdürü Altuntaş’ın elinden aldılar.
15 gün süren Girişimcilik Kursu’na katılan 30 kursiyer, 30 Bin TL’si  hibe ve 70 Bin TL’si kredi olmak üzere iş yeri açmak üzere toplam 100 Bin TL alacak.
KOSGEB Müdürü Altuntaş, İş-Kur tarafından 12 Ağustos’ta başlayacak yeni kurs için isteklilerin İş-Kur’a müracaat edebileceklerini belirtti.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek