Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Temmuz 2013, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ebrar ödülünü aldı

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Ebrar Dişçi’ye Türkiye üçüncülüğü ödülünü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker takdim etti.
Ebrar ödülünü aldı
“Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası” kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde genç nesillerde ekmek israfına karşı duyarlılığın arttırılmasını hedefleyen'Ekmek İsrafı ve Önlenmesi' temalı yarışmada Türkiye’de 3’ncüsü olan Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi Ebrar Dişçi, 21 Temmuz 2013 Cuma günü Müdür Yardımcısı Neslihan Atay ile birlikte Ankara’ya gitti.
21 Temmuz Cuma günü ödül töreninden önce Anıtkabir ve Atatürk Orman Çiftliği’ndeki Atatürk’ün Evi ziyaret edildi. Ardından saat 18.30’da Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün Ankara Güvercinlik Tesislerinde düzenlenen ‘’2013 Sektör Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreni’nde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Ebrar Dişçi‘ye ödülünü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker takdim etti.
Ebrar Dişçi’ye ödül olarak “Tablet PC” ve kalem seti verildi.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in teşrifleriyle gerçekleştirilen Toplantı ve ödül törenine, sektör ve STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek