LÜLEBURGAZ’DA 23 NİSAN COŞKUSU
İYİ Parti İlçe Başkanı Mutlu 23 Nisan’da çocuklarla çocuk oldu
KIRKAB’ta 29 Nisan’da seçim var
Silivri merkezli deprem Lüleburgaz’da da hissedildi
Bu haber 27 Mart 2025, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Amatör Tiyatro Festivali’nde "Deliler" Sahnelendi

Lüleburgaz'da düzenlenen Amatör Tiyatro Festivali kapsamında, 25 Mart 2025'te Cahit Irgat Salonu’nda sahnelenen "Deliler" adlı oyun büyük ilgi gördü.
Lüleburgaz Amatör Tiyatro Festivali’nde  

 

Turgut Özakman’ın "Deliler Bayramı" adlı oyunundan esinlenerek uyarlanan bu eser, Yönetmen Sara Kaplan’ın yönetiminde Medikent Sanat Ekibi tarafından sahnelendi.

Hikayesi, bir akıl hastanesindeki delilerin kendi aralarında bir müsamere düzenlemesi üzerine kurulan "Deliler", izleyiciyi güldürürken aynı zamanda düşündürmeyi başarıyor. Oyunun anlatıcısı olan doktor karakteri, hastaların dünyasına dair derin bir bakış sunuyor ve onların sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyor.

Medikent Sanat Ekibi’nin genç ve dinamik oyuncu kadrosu, Ceyda Kara, Belinay Özen, Yaman Dalkıran, Samet Beyaz, Filiz Çökmez, Savaş Yazıcıoğlu, Gümrah Özoğul ve Miray Özcan’dan oluşuyor. Ekip, sahneledikleri performansları ve enerjik yorumlarıyla izleyicilerden tam not aldı.

Lüleburgaz Amatör Tiyatro Festivali, 27 Mart’a kadar devam edecek ve birbirinden değerli tiyatro topluluklarının performanslarına ev sahipliği yapacak. Tiyatroseverler, festivale katılarak keyifli anlar yaşamaya devam edebilir.

Atakan NURTEKİN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek