Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı, Ekrem İmamoğlu’nun CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olması için sandıkta oy kullanan binlerce Kırklarelili vatandaşa teşekkür etti.
CHP Kırklareli İl Örgütü tarafından ülke genelinde olduğu gibi 23 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için ön seçim yapılmış, tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Adayı olması için binlerce Kırklarelili vatandaş sandıklara akın etmişti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından Kırklarelili vatandaşlara teşekkür edildi.
CHP İl Başkanlığınca yapılan açıklamada; üyelerin %76,34’ünün sandığa gittiği ve Dayanışma Sandıkları ile toplamda 72 bin 545 kişinin oy kullandığı belirtildi.
Lüleburgaz’da 32 bin 740- Babaeski 10 bin 302-Kırklareli merkez 15 bin 594, Kırklareli toplam 72 bin 545
Lüleburgaz’da ise 4881 üye katılımının olduğu, dayanışma sandığına ise 27 bin 859 katılımın olduğu toplam rakamın 32 bin 740 olduğu açıklandı. Babaeski 10 bin 302, Kırklareli toplamında ise 72 bin 545 oy kullanıldığı açıklandı.
CHP Kırklareli İl Başkanlığı, yapılan seçimin demokrasiye katkı sunduğunu vurgulayarak, sürece destek veren herkese teşekkür etti.
Buğra KAYA