Trakya’dan İmamoğlu’na büyük destek
Şamiloğlu Bulgaristan’dan 4 madalyayla döndü
Lüleburgaz CHP'de 6 bin 826 üye oy kullanacak
Başkan Yayla “Mart Dokuzu Şenliğimize Davetlisiniz”
Bu haber 06 Şubat 2025, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarıçam ve Gerenli, belediyede biraraya geldi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, önceki gün Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Milletvekili Sarıçam, Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi esnafı başta olmak üzere vatandaşın mağdur olduğu yüksek su faturaları ve vatandaşın yaşam kalitesini yükseltecek diğer konular üzerine Başkan Gerenli’yle bir görüşme yaptı.
Sarıçam ve Gerenli, belediyede biraraya geldi  

Milletvekili Sarıçam’a AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri de eşlik etti.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam;  “Lüleburgaz belediye meclis üyelerimiz ve ilçe başkanımızla birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanımız Murat Gerenli Bey’i makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizde, Lüleburgaz’ımızın geleceği ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini doğrudan etkileyen kritik konuları ele aldık.

 Görüşmemizde özellikle:

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi önündeki kavşak çalışması,

Şehirde fahiş su fiyatları ve sanayi esnafının yüksek faturalar nedeniyle yaşadığı mağduriyet,

DSİ’nin şehrimizin gelecekteki su ihtiyacını karşılaması için yapılması gereken yatırımlar ve ilgili protokol,

DSİ tarafından yürütülen köprü projeleri ve dere ıslah çalışmalarının ilerleyişi,

Lüleburgaz’ın kronikleşen trafik sorunlarının çözümü için atılacak adımlar, gibi başlıklar detaylı bir şekilde ele aldık.

Ayrıca, belediyemizin hangi konularda desteklenmesi gerektiği ve çözüm için yapılması gereken yatırımlar konusunda talepler değerlendirdik.

Su fiyatları konusunda adil bir düzenleme yapılması ve sanayi esnafımızın üzerindeki yükün hafifletilmesi yönündeki beklentilerimizi de açıkça ifade ettik.

Değerli Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, Lüleburgaz için ortak akıl ve çözüm odaklı çalışmaların hızla hayata geçmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek