Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Mayıs 2013, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 13303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’a Özel Sağlık Meslek Lisesi

 Lüleburgaz’a Özel Sağlık Meslek Lisesi  

Fırat ÇALIŞKAN – Lüleburgaz’da Özel Ay Yıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağı bilgisine ulaşan gazetemiz girişimci Doğu Trakya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aslan ile konu hakkında görüştü.
Hüseyin Aslan; Lüleburgaz gibi Trakya’nın tam kalbinde yer alan ve eğitime büyük önem veren bu güzide kentte bir ilki başlatmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Bölgemizin ve ülkemizin sağlık sektöründeki ihtiyacını karşılamak üzere yola çıktıklarından bahseden Aslan Lüleburgaz’ın ilk özel anadolu lisesi ve ilk özel anadolu sağlık meslek lisesi olmanın çifte mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Sağlık Bakanlığının son verilerine gore ülkemizin yaklaşık iki yüz bin sağlık elemanına ihtiyacı bulunduğunu ve bu ihtiyacın iş güvenliği yasası ile birlikte üçe katlanacağı nazara alınarak tam anlamıyla karşılanamadığını ve 10-15 yıl içerisinde bu açığın kapatılamayacağını belirten Aslan, sağlık alanında Lüleburgaz’ın gelecekte çekim merkezi olacağını ve kendilerinin de bu sektöre dinamik kadrolar yetiştirmek üzere gerekli yatırımları yaptıklarını söyledi. Kuruluş çalışmalarının tamamlandığından bahseden Aslan çok yakında halkımıza daha detaylı bilgiler vereceklerini belirtti. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek