Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 03 Mayıs 2013, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 21276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayıp kız bulundu

15 Mart 2013 tarihinden bu yana Çorlu'dan kayıp olarak aranan Gülyaşa G. (16), Çorlu polisi tarafından yine Çorlu'da bulundu.
Kayıp kız bulundu  

İHA -Kayıp olduğu tarihten bu yana Çorlu, Tekirdağ, Silivri ve İstanbul'da çeşitli adreslerde kaldığı belirlenen genç kız, Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. 
Çorlu'da geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Sağlık Mahallesi'ndeki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen lise öğrencisi Gülyaşa G., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yine Çorlu'da kendi rızası ile kaldığı bir evde bulundu. Önce emniyet müdürlüğüne ardından da sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Gülyaşa, Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Sağlık Mahallesi'ndeki evinden 48 gün önce kaybolan ve annesi ile babasının özel televizyon kanallarında yayınlanan programlara katılarak kızını araması ile adı Türkiye'de duyulan genç kız, Çorlu'da Havuzlar Mahallesi'ndeki bir evde bulundu.
Kayıp olduğu 48 gün boyunca, Çorlu'nun yanı sıra Tekirdağ, Silivri ve İstanbul'da kaldığı tespit edilen Gülyaşa'nın, kayıp olduğu süre zarfında yanında kaldığı kişilerin de tespit edilerek haklarında yasal işlem yapıldığı kaydedildi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek