“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 01 Haziran 2024, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekli Hava Astsubay hayatını kaybetti

83 yaşındaki Emekli hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Gökhan Sancaktaroğlu hayatını kaybetti.
Emekli Hava Astsubay hayatını kaybetti  

Kırklareli Doğumlu olan Sancaktaroğlu, Askeri liseden mezundu ve Lüleburgaz’a 1978 yılında tayinle gelmişti. Lüleburgaz’da emekli olarak hayatını devam ettirdi.

Yaklaşık 30 yıl askerlik yapan Gökhan Sancaktaroğlu Atatürk Mahallesi sakiniydi. Yaklaşık 20 gün yoğun bakımda tedavi gören Sancaktaroğlu 30 Mayıs günü hayata gözlerini yumdu.

Emine Sancaktaroğlu’nun eşi, Mete ve Korhan Sancaktaroğlu’nun babaları, Çiğdem ve Tijen Sancaktaroğlu’nun kayınpederi, Korcan ve Duru Sancaktaroğlu’nun dedeleri olan Gökhan Sancaktaroğlu’nun cenazesi askeri tören ile kaldırıldı. 65.Mekanize Piyade Tugayı’ndan törene katılım sağlandı.

Emekli Astsubay Gökhan Sancaktaroğlu’nun cenazesi dün Cuma namazına müteakip Sokullu Mehmet Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle kaldırıldı ve yeni mezarlığa defnedildi.

Hürfikir Gazetesi ailesi olarak Merhum Gökhan Sancaktaroğlu’na Allah’tan rahmet, geride kalan silah arkadaşları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek