Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 01 Mayıs 2024, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 400 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE GENELİ YILDIZLI SON PROVA SINAVLARI BAŞLIYOR

Lüleburgaz’da bulunan Özel Lüleburgaz 5 Yıldız kurs merkezi LGS ve YKS sınavlarına sayılı günler kala öğrencilerinin sınav kaygısını aşmalarını, zaman yönetimini ayarlayabilmelerin ve en önemlisi kendi eksikliklerini göre bilmeleri için Mayıs ayı itibari hem LGS hem de YKS ‘’SON SINAV PROVALARI’’ adı Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademesi’nde ( LYKA ) öğrencilerine sınav heyecanı ile tanıştıracak.
TÜRKİYE GENELİ YILDIZLI SON PROVA SINAVLARI BAŞLIYOR  

Kurucu Müdür Çağlar Akgül;  yaptığı açıklamada ‘’Yüksek motivasyon ve özveri dolu bir sınava hazırlık sürecinin ardından öğrencilerimiz ile bu süreçte edindikleri kazanımlarını, prova sınavlarıyla ölçme olanağı bulurken zaman yönetimi konusunda da önemli bir referans elde edeceğiz. Sınavına katılacak öğrencilerde kaygı düzeyini düşürmek, sınav günü uygulamaları konusunda bilgilendirme yapmak ve öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanabilmeleri amacıyla LGS-TYT-AYT Sınav Provaları gerçekleştireceğiz. 5 Mayıs Pazar günü LGS sınavına katılacak tüm 8. sınıf öğrencilerimize ve 11-12 Mayıs Cumartesi -Pazar günü YKS sınavına katılacak tüm Lüleburgaz 5 Yıldız öğrencilerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek