Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 26 Nisan 2013, Cuma 09:13 tarihinde eklendi. 1126 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Var: Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkan Adayı Kenan Var yaptığı açıklamada “Bundan önceki çalışma dönemimizde yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir ”dedi.
Var: Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir  

Ertan BAYER-Bundan önceki dönemde açıkladıkları tüm hedefleri yerine getirdiklerini de belirten Kenan Var “ 20 bin tonluk çelik silo 2011 yılı itibariyle tamamlanıp faaliyete geçirildi. 2012 yılı Temmuz ayı itibariyle lisanslı depoculuğa geçildi. 5 Temmuz 2012 tarihinde Lüleburgaz Ticaret Borsası  Hububat Teknolojileri  Laboratuarı Yetkili Sınıflandırıcı Lisansı aldı. Lisanslı  Depolara konulan ürünleri sınıflandırıp kalitesini belirledi.  Şimdi daha güzel çalışmalar yapmak ve daha yüksek hedeflere ulaşmak amacımız. Bundan sonra hayal ettiğimiz ve binasını hazırladığımız toprak ve laboratuarının cihazlarını alıp çalışır hale getireceğiz.  Ruhsatı alınmış temeli atılmış 2 katlı bin 800 metre kare Ticaret Borsamızın  Hizmet Binasını yapacağız. 2 bin 500 metre kare olan arsanın içerisinde üyelerimizin talebi halinde 60 metre kare 2 katlı satış salonunun yanında bürolar kıracağız.  Ticaret Borsamızın hizmet binası içinde bulunan  220 kişilik satış salonu tertipleyip  üyelerimizin  hizmetine sunacağız.  Ticaret Borsamıza Ayçiçek Yağı Ölçüm cihazı alacağız” dedi.. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek