“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 26 Şubat 2024, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Mahir Altan, listesini açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, Belediye Meclis Üyesi listesini açıkladı.
Murat Mahir Altan, listesini açıkladı  

Murat Mahir Altan’ın lisesinde sürpriz isimler yer aldı.

İşte AK Parti’nin listesi;

Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan

Kontenjan Adayları: 1-Zeynep Akay, 2-Tanzer Koç, 3-İbrahim Bölükbaşı

Belediye Meclis Üyesi Adayları; 1-Sedat Demir, 2-Celalettin Türkoğlu, 3-Esra Akkuş, 4-Cafer Yıldız, 5-Bahattin Güçlü, 6-Ersan İnan, 7-Oğuzcan Kasap, 8-Hasan Kılıç, 9-Ahmet Tenekeci, 10-Nihal Kartal, 11-Rasim Arda, 12-Hamde Yavuz, 13-Feryat Korkan, 14-Raşit Hayri Savaş, 15-Yasemin Şen Dülger, 16-Nurtaç Saraçoğlu, 17-Azize Yılmaz, 18-Yusuf Kaan Gündüz, 19-Busenur Süngü, 20-Kaniye Çekiç, 21-Hatice Yörük, 22-Kamil Onur Yücer, 23-Şahin Metiner, 24-Rafet Beydağ, 25-Tolga Çırak, 26-Zeynel Korhan, 27-Duygu Önal, 28-Nesrin Aslan

“Lüleburgaz çağ atlayacak”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, geçtiğimiz Cuma günü seçim açılışında yaptığı konuşmada da “Siyasette tecrübeli olmak heyecanın bitmesi anlamına gelmiyor. O kadar heyecanlıyım ki inanın durduğum yerde duramıyorum. Bu heyecanı hissetmek hem zaten Lüleburgaz'a hizmet etmek anlamında bu role başvurmaz idim. Daha ilk açılışımızı da Ulaştırma Bakanımızın değerli teşrifleri, hizmetin ne kadar büyük olacağını, Lüleburgaz'a ne kadar büyük hizmetler getireceğimize de en büyük kanıtlarından biri. Sizler de destek verirseniz göreceksiniz ki Lüleburgaz çağ atlayacak. Trakya'nın göz bebeği Lüleburgaz çok sayıda hizmete kavuşacak. Yıllardan beri yalanlar dinliyoruz. Diyorlar ki biz su getireceğiz. Yapabildiler mi? Hayır. Yolu yapacağız dediler. Yolu yaptılar mı? Hayır. Üstüne üstlük bir de ‘tam yol ileri’ dediler. Ama gitmeye yol yok. Allah'ın izniyle, sizlerin de büyük destekleriyle 31 Mart günü bu seçim yarışından zaferle ayrılacağız. Bu dönemde sizlerden büyük destek istiyorum. 40 gün boyunca kendime ve teşkilatımıza destek istiyorum. Hep beraber bu bayrağı direğe asmak istiyorum. Bunun için de sizlere şimdiden hem teşekkür ediyorum hem de desteklerinizi bekliyorum. Sloganımız şu. Ceketini koyan değil, yüreğini koyan kazanacak.” Dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek