“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 23 Kasım 2023, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2046 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ 5 YILDIZ KURS PARLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Lüleburgaz eğitim sektörüne 2022 yılında giriş yapıp çok kısa sürede önemli, tercih edilen bir eğitim kurumu haline gelen Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs Merkezi öğrencilerinin ve velilerinin hayal ve beklentilerini gerçekleştirmeye 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde son hız devam ediyor.
LÜLEBURGAZ 5 YILDIZ KURS PARLAMAYA DEVAM EDİYOR!  

HIZ Yayınları bünyesinde oluşturulan ve eğitim anlayışında yeni bir çağ açan Lüleburgaz 5 Yıldız Kurs  Merkezi ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak lise ve üniversiteye hazırlık aşamalarını tamamlıyorlar. Kurs bünyesinde aynı zamanda ara kademelere okul derslerine destek eğitimleri de veriliyor.

EĞİTİMDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Üniversite sınavlarına hazırlıkta konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanı sıra öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandıran 5 Yıldız Kurs Merkezi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerinin planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek yeni yıldızlarını parlatmaya devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımları ve kişiye özgü eğitim anlayışı ile Türkiye’de merkezi sınavlara (LGS-YKS) hazırlanan öğrencilerin hedeflerindeki okullara yerleşmelerini sağlamak için eğitimde çıtayı üst düzeye çıkarmakta olan 5 Yıldız Kurs Merkezi kapılarını aynı zamanda deneme kulübü ile tüm öğrencilere açık tutmaya devam ediyor.

Okul ve kurs dışı faaliyetlere de önem veren kurumda, öğrencilerinin hem sosyalleştikleri hem bir birey olmanın önemini anladıkları da gözden kaçmıyor. Kurucu Müdür Çağlar AKGÜL; “Kursumuzda eğitim-öğretim kadar farkındalığı yüksek öğrencilerle bir arada olmak bizler için de çok keyifli. Onlarla eğitici filmler, spor müsabakaları ve geziler düzenleyerek birlikte keyifli vakitler geçirerek ders motivasyonlarını arttırmayı da önemsiyoruz.  Detaylı bilgi almak için 0288 412 8484 veya  0554 556 3939 arayabilirsiniz.” dedi.

Çağlar Akgül  eğitim ilk yılında 2 öğrencisinin Hacettepe TIP fakültesine göndermenin haklı gururunu yaşadıklarını ve başarılarının bu yıl daha da artarak devam edeceğini dile getirdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek