“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 21 Kasım 2023, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 1605 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özbilen ailesinin acı günü

Lüleburgaz eşrafından Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Ahmet Bilen’in eşi 1983-2002 yılları ANAVATAN PARTİSİ Kırklareli Milletvekili Cemal Özbilen, ile Bilgisayar Mühendisi Kemal Özbilen, Gönül Ceylan ve Gül Acar’ın annesi Aynur Özbilen (90) hayatını kaybetti.
Özbilen ailesinin acı günü  

Aynur Özbilen’in cenazesine Lüleburgaz Belediye Murat Gerenli,  1987-1991  Dönemi Kırklareli Milletvekili Gürcan Ersin, 1999-2018  Dönemi Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Başkan Vekili Şevket Muntaş, CHP Kırklareli İl Başkanı   Avukat Borat Terzi, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Devrim Gündüz, DSP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı  Vecdi Özyürek,  ile muhtarlar, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Aynur Özbilen’in cenazesi 20 Kasım 2023 Pazartesi günü öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Aynur Özbilen kimdir ?- 1933 - 2023

Cuma-i Bala şehrinden Ali Rıza Bölükbaşı ve Kılkış şehrinden Huriye hanımın ilk çocuğu olarak 1933 senesinde Lüleburgaz’da dünyaya geldi.

Babası Ali Rıza Bey Lüleburgaz’ın kıymetli eşraflarından  olup Lüleburgaz Ticaret Odası Kurucu Başkanıdır. 1950 senesinde yine şehrin eşrafından Hafız Mehmet Özbilen’in oğlu tüccar ve sanayici Ahmet Özbilen ile izdivaç etti.

Kırklareli Eski Milletvekili Cemal Özbilen, Bilgisayar Mühendisi Kemal Özbilen, Rahmetli işadamı Mehmet Ceylan’ın eşi Gönül Ceylan ve Prof. Dr. Gül Acar olmak üzere memleketine en güzel şekilde hizmet eden dört evlat yetiştirmiş bir anne, iman ve ihsan sahibi hayırlı bir Müslüman idi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek