“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 11 Kasım 2023, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1935 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okullara 1 hafta tatil

Okullar 1 hafta tatile girdi.
Okullara 1 hafta tatil  

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 13-17 Kasım'da 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ilk ara tatilini yapacak.

 

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler birinci dönem ara tatiline bugün çıkıyor. Lüleburgaz’da yaklaşık 24 bin öğrenci bugün son derslerine girip ara tatile çıkacak.

Resmi tatil 13 Kasım 2023 Pazartesi günü başlayıp, 17 Kasım Cuma günü sona erecek.

 

Öğretmenler ise ara tatilde mesleki çalışma programlarını okula gitmeden çevrim içi tamamlayabilecek. Ara tatilin ardından öğrenciler, 20 Kasım'da tekrar ders başı yapacak.

 

22 Ocak-2 Şubat 2024'te yarıyıl tatili, 8-12 Nisan 2024'te ise ikinci ara tatil olacak.

 

“MOLA VE SOLUKLANMA ARASI”

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ara tatile ilişkin yaptığı açıklamada, 13-17 Kasım arasının öğrenciler için ufak bir mola ve soluklanma arası olduğunu söyledi.

 

Bir hafta sonra, kaldığımız yerden devam etmek üzere tüm eğitim camiasına gayretleri ve fedakârlıkları için teşekkür eden Erdem, “2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline geldiğimiz bugünde, başarıları ile bizleri mutlu eden sevgili öğrencilerimizi, fedakârca çalışan değerli meslektaşlarımı ve desteklerini bizden esirgemeyen kıymetli velilerimizi kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

13-17 Kasım tarihlerinde yapılacak ara tatil eğitime verilmiş bir ara değil, öğrencilerimiz için ufak bir mola ve soluklanma ile birlikte öğretmenlerimiz için mesleki gelişimi amaçlayan mesleki çalışma sürecidir.

Bir hafta sonra, kaldığımız yerden devam etmek üzere tüm eğitim camiasına gayretleri ve fedakârlıkları için teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim yolculuklarında tüm engelleri aşmaları ve enerjilerini daha verimli kullanmaları için verilen molayı iyi değerlendirmelerini tavsiye ederim.” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek