“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”
Milletvekili Sarıçam, Orman işçileri ile buluştu
Lüleburgaz yarın sağanak yağışlı
Fahri Özkan’dan “SİSLİ VADİ” açıklaması
Bu haber 08 Kasım 2023, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

9-0’LIK YENİLGİ İSTİFA GETİRDİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. grupta mücadele eden Lüleburgazspor, 5 Kasım 2023 Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Çorluspor 1947’ye 9-0 yenilerek büyük bir hezimet yaşamıştı.
9-0’LIK YENİLGİ İSTİFA GETİRDİ  

Farklı mağlubiyetin ardından da Lüleburgazspor Kulübü Başkanı  Başkan Cevat Şenkardeşler görevinden ayrıldığını açıklamıştı.

Ligin 4. hafta karşılaşmasında Çorluspor 1947’ye konuk olan Lüleburgazspor, henüz maçın başında kalesinde goller görmeye başladı. 

Disiplinden uzak bir görüntü sergileyen yeşil kırmızılı futbolcular, sahada yokları oynadı. 

Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Çorluspor 1947, ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. 

İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü koruyan ev sahibi takım, 4 gol de bu yarıda bularak karşılaşmayı 9-0 kazandı. 

BAŞKAN İSTİFA ETTİ

Lüleburgazspor’da sezonun başlamasına kısa bir süre varken yapılan kongrede görevi Özgür Kaya’dan devralan Cevat Şenkardeşler, ligin henüz 4. haftasında görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte istediği desteği göremediğini ve sponsorluk konusunda sıkıntılar yaşadığını aktaran Şenkardeşler, Çorluspor 1947 maçının ardından istifa etti.

Sağlık sorunlarının nüksettiğini ifade eden Şenkardeşler, görevinden ayrıldı. 

Başkan Cevat Şenkardeşler’in istifa etmesinin ardından teknik direktör Ayhan Kale’nin istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek